NAAST MORTELS OOK GEMERTS EN BOEKELS ZANGTALENT BIJ EXPERIENCE

Gemerts Nieuwsblad

In het Pinksterweekend zal zaterdag 3 juni de hal aan de Paashoefsedijk vollopen met een verwachtingsvol publiek dat uitkijkt naar een heerlijk avondje meezingen en meegenieten met Amerikaanse klassiekers tijdens ‘Stars and Stripes’. Muzikaal ondersteunt door Fanfare St. Lucia, een combo en backing vocals, zullen de zangers en zangeressen een breed muzikaal programma  brengen waarbij stilstaan of stilzitten onmogelijk zal zijn.

Marloes Bekx heeft haar debuut EP al uitgebracht en stond in het voorprogramma van Stevie Ann. Toch maakt deze Mortelse zangeres altijd tijd vrij om weer op het podium van de Experience te kunnen staan. Bart Smulders is het meest bekend als de zanger van Third Half. Energie en passie kenmerken zijn performances. Als gastoptreder komt Peter van Duijnhoven, muzikant ‘in ruste’ ook een aantal nummers vertolken. En optreden is net als fietsen, dat verleer je niet.

Nieuw uit De Mortel zijn dit jaar Maud en Harry. Maud Krikke is een echte Mortelse. Hoewel nog jong maar toch al met de nodige muzikale ervaring bij ‘Lost in Music’ in Erp en ‘Hit it’ in Gemert. Harry Jacobsen woont in De Mortel maar zijn muzikale loopbaan speelde zich voornamelijk in Gemert af. Alom bekend als zanger van de band ‘Too many parrots’ waarmee hij 11 jaar menig feestje heeft gebouwd.

De Gemertse inbreng bestaat uit Evy de Jager en het zangtrio Agnes, Wendy en Janneke. Evy is nieuw en zal een gastoptreden verzorgen. Met haar ervaring bij koren en musicals een welkome toevoeging. Zoals ook Agnes van de Laar, Wendy de Beer en Janneke van der Heijden, die al jaren samen zingen; de ‘OG3NE’ van Gemert!

Vanuit Boekel komt Willeke de Kruif al weer voor de derde keer het podium betreden. Willeke is na voorgaande keren inmiddels bevangen door het Experience-virus en dus ook deze editie staat ze er weer voor een knallend optreden.

Tijdens ‘Stars and Strips’ op 3 juni zullen zij het publiek de Amerikaanse sferen van toen én nu laten beleven. Voor het publiek geldt overigens dat zij oude consumptiebonnen van vorige keren deze keer voor het laatst kunnen inleveren. De jeugdigere bezoekers moeten er rekening mee houden dat legitimatie verplicht is en dat er geen alcohol wordt geschonken aan bezoekers onder 18 jaar.

Kaarten voor staanplaatsen voor de Experience ‘Stars and Stripes’ op zaterdag 3 juni kunnen worden besteld via de site www.experiencedemortel.com  of via onze voorverkoopadressen.

Zitplaatsen zijn uitverkocht!