DINNERSHOW EN EXPERIENCE IN DE ‘USA’

Gemerts Nieuwsblad

De nieuwe Experience van Fanfare St. Lucia & Friends komt er weer aan!

Onder de naam ‘Stars and Stripes’ en met als thema USA zal de zevende editie van dit groots opgezette proms-concert op zaterdag 3 juni in De Mortel losbarsten.  Nieuw dit jaar is dat op de vrijdag ervoor een dinnershow gegeven wordt met als titel ‘Stars Delight’. Kaarten voor beide evenementen zijn vanaf nu in de voorverkoop verkrijgbaar.

STARS AND STRIPES

Vanaf de eerste editie in 1999 tot en met de vorige in 2014 is het niveau en de omvang van de Experience steeds gegroeid. Ook het aantal bezoekers is met ons meegegroeid tot ruim 1200 de laatste keer. Niet gek voor een dorpje als De Mortel en voor een bescheiden vereniging als Fanfare St. Lucia. Bezoekers komen ook echt niet meer alleen uit De Mortel maar ook uit de wijde omgeving. De Experience is dan ook elke keer een waar muzikaal spektakelstuk. De “friends” van St. Lucia zijn een geweldig combo, diverse zangers, zangeressen en backing vocals, een dansgroep en vele, vele vrijwilligers, begunstigers en sponsoren. Zaterdag 3 juni zal de hal van de familie Van Dinter (bekend van hun heerlijke asperges)  aan de Paashoefsedijk een stukje USA zijn. Met een muzikaal programma vol met Amerikaanse hoogtepunten, een groots podium en met een entourage daaromheen  waardoor u zich echt even in de United States of America waant.

STARS DELIGHT

Voor het eerst zal op de vrijdag voor de Experience een dinnershow gegeven worden. Vrijdag 2 juni kunt u vanaf 19.00u aan feestelijk gedekte tafels genieten van een heerlijk 4-gangen diner. U zult zich geen moment hoeven te vervelen want gedurende uw diner staat er letterlijk muzikaal entertainment op het podium.  Fanfare St. Lucia, zangers en dansers brengen een selectie van het programma uit ‘Stars and Stipes’ . Daarnaast zal onder andere de band Mrs. Ippi  een verrassend optreden verzorgen. Een gezellige avond dus waarbij al uw zintuigen geprikkeld worden. Om 23.00u gaat dan ook nog eens de afterparty! van start!

Gedurende de hele avond zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen. Een unieke gelegenheid om met uw familie, vrienden of zakelijke relaties een smaakvolle en prachtige avond te beleven.

Kaarten voor de dinnershow zijn te bestellen middels een mailtje naar experience@fanfarestlucia.nl voor Stars and Stripes via de site www.experiencedemortel.nl . Kom ook en beleef  en ervaar met vele anderen dit muzikale hoogtepunt.