IMG-20170227-WA0009[1]
Experience ‘Stars and Stripes’ – Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert-Bakel
DE MORTEL – Dat carnaval een vet fist is bleek afgelopen dagen wel in De Mortel. Dit kwam onder andere duidelijk naar voren tijdens de carnavalsoptocht in het Krulstartenrijk.
Ook fanfare St. Lucia was van de partij tijdens de optocht. Een mooie gelegenheid om de nieuwe Experience Stars and Stripes onder de aandacht te brengen aan het publiek uit de omgeving. Met twee prachtige Amerikaanse old-timers werden onder klanken van muziek van bekende Amerikaanse artiesten flyers uitgedeeld. Maar ook werd het publiek voorzien van een echte Amerikaanse snack voorzien; een echt Vet Fisje.
Dat de nieuwe Experience Stars and Stripes ook een Vet Fisje wordt, daar is fanfare St. Lucia zeker van. Op zaterdag 3 juni kunt u een denkbeeldige reis door Amerika maken waarbij diverse plaatsen en streken worden bezocht, waarbij diverse muziekstromingen en -tijdperken voorbij zullen komen en waarin natuurlijk plaats is voor echte American Classics. Kortom, het belooft weer een geweldige ervaring te gaan worden. Kijk alvast eens op www.experiencedemortel.nl voor meer informatie en E-tickets. Ook kunt u bij ONS De Mortel, Café-zaal t Anker in De Mortel en Albert Heijn in Gemert kaarten bemachtigen.